Kunst op Commissie...


Het opdrachtproces:
Bij ons eerste gesprek plannen we een datum in. Klant en Marjolein beginnen zoveel mogelijk ideeën en gedetailleerde beschrijvingen op te schrijven over het opdrachtstuk. Waar is het stuk voor? Voor welk gebied in uw bedrijf? Of is het voor privé? Hoe groot zal het zijn?  Zijn er specificaties waaraan moet worden voldaan? Al deze informatie help bij het proces, en zorgt ervoor dat u al uw ideeën en zorgen kenbaar maakt. Hoe succesvoller de klant en de kunstenaar met elkaar communiceren, des te beter worden aan uw verwachtingen voldaan. Na deze ontmoeting stelt Marjolein een schets en kleurenschema op en stelt, als alles is overeengekomen, een commissiecontract op, opgesteld en ondertekend, voordat verder werk wordt gedaan. Dit wettelijk bindende contract dient details te bevatten met betrekking tot het volgende: voorlopige ontwerpen, betalingsschema, voltooiingsdatum, eigendom en auteursrecht, contactgegevens.

Marjolein zal u tijdens het gehele proces adviseren en begeleiden. Het eindresultaat is een samensmelting van de visie van klanten en haar vertaling daarvan in verf op canvas, een aanwinst voor uw of uw bedrijf is gecreëerd!
atelier

Marjolein is altijd bezig in haar atelier. Met passie en overgave. Haar atelier 40m2 en staat vol met schilderijen en allerlei momentums die ze in haar schilderijen verwerkt. Ook al schildert zij niet, dan is zij toch bezig met beelden en indrukken.

schetsen

Portretten - Laat uw favoriete persoon op het beste moment, samen of gewoon alleen, in een staat van geluk en schoonheid portretteren

interieur

Een exclusief kunstwerk voor u of uw bedrijf, is uiting geven aan uw smaak of voorliefde voor een bepaald item, favoriete sieraad of een afbeelding / visie die u al lang in gedachten heeft, laat me u helpen deze te vertalen naar de canvas zodat je ervan kunt genieten, ernaar kunt kijken, het opnieuw kunt beleven, het steeds opnieuw kunt bewonderen